Tuin Wijk Boz | Vergeet de buitenkant niet!
763
post-template-default,single,single-post,postid-763,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Vergeet de buitenkant niet!

Vergeet de buitenkant niet!

De buitenkant van een woning staat bloot aan allerlei weersinvloeden. Een goede isolatie zorgt dat het aangenaam warm of juist verfrissend koel blijft in huis. Toch vergeten veel huiseigenaren de buitenkant van hun woning vaak, totdat er zich problemen voordoen..

Totdat er problemen ontstaan is er niets aan de hand

Problemen als lekkages in de muren en rottende kozijnen ontstaan voornamelijk door achterstallig onderhoud. Probeer de buitenkant van je woning in ieder geval iedere 5 jaar een onderhoudsbeurt te geven. Kun je dit niet zelf of heb je daar geen tijd voor? Besteed dan deze klus uit aan de buitenschilder. Maak een periodieke afspraak zodat je woning zonder dat jij eraan hoeft te denken op tijd het hoognodige onderhoud krijgt.

Onderhoud is goedkoper dan reparatie of vervanging

Door periodiek onderhoud te plegen aan de buitenkant van je woning voorkom je hoge kosten. Onderhoud is namelijk vele malen goedkoper dan reparatie of vervanging. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van de kozijnen. Als dit niet ééns in de 5 jaar gebeurd, kun je na 10 jaar de kozijnen opnieuw laten zetten. Het plaatsen van nieuwe kozijnen is enorm veel duurder dan 1 x in de 5 jaar de kozijnen te laten schilderen. Heb je kunststof kozijnen dan is het schilderen uiteraard niet nodig. Maar wist je dat je kunststof kozijnen wel kan schilderen? Mocht je de kleur niet mooi vinden dan zorgt de buitenschilder voor een mooie frisse look die jou wel aanstaat!

Waar je ook woont de buitenschilder staat voor je klaar

Via het aanvraagformulier op de website buitenschilder.net zoek je in één keer contact met meerdere buitenschilders in jouw omgeving. Jij ontvangt van ons dus meerdere offertes voor jouw klus. Jijzelf kiest uit deze offertes de meest geschikte buitenschilder en zoekt zelf contact met hem om je afspraak in te plannen. Wij zijn geen tussenpersoon en het invullen van het formulier is geheel gratis en vrijblijvend.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.