Tuin Wijk Boz | Tuindecoratie voor een sfeervol buurtfeest
556
post-template-default,single,single-post,postid-556,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Tuindecoratie voor een sfeervol buurtfeest

Tuindecoratie voor een sfeervol buurtfeest

Belangrijk bij het verbeteren van de leefbaarheid in een wijk is de sociale cohesie. Het vinden van betrokkenheid van bewoners is een lastig karwei, want niet iedereen zit te wachten op verenigingachtige meetings en samenkomsten. Één van de taken van de buurt- en/of wijkcommissie is er voor te zorgen dat er sociale interactie ontstaat in de buurt. Een goede manier hiervoor is het organiseren van een buurtfeest of buurtbarbecue. Zo’n feest is een laagdrempelig gebeuren voor de bewoners van de buurt. Ook de bewoners die niet zo’n groepsgevoel hebben zijn al snel geneigd om even te komen kijken wat er aan de hand is, een borreltje mee te drinken en een vorkje mee te prikken. En voordat je het weet leert de buurt elkaar kennen en is een volgend feestje al gepland!

Sfeervol samen zijn met tuindecoratie

Ter voorbereiding op het buurtfeest of buurtbarbecue is het natuurlijk van belang om even goed na te denken over de aankleding van het feest. En dan vooral over de sfeervolle items die de avond kunnen maken. In een sfeervolle omgeving is het nou eenmaal fijner vertoeven, zodat het al snel een stuk gezelliger wordt. Om je een handje hierbij te helpen heeft VanKaarstotServet honderden leuke sfeerartikelen voor buiten die de sfeer op een buitenfeestje verhogen. De sfeervolle tuindecoratie bestaat onder meer uit led verlichting, lampionslingers, mini-lights, papieren lampionnen, candle bags en een groot assortiment fakkels, zoals bamboefakkels, rustiek fakkels, gekleurde vlam fakkels, wasfakkels en zweedse fakkels.
Misschien kun je het feest ook een boost geven met een open vuur. Hiervoor zijn de tuinhaarden, vuurschalen en vuurkorven ideale items. Met een Robusta vuurschaal heb je een degelijke schaal op pootjes waar je een mooi vuurtje in kan stoken. Natuurlijk kun je ook haardhout kopen in de shop. Er is keuze uit Essenhout en Berkenhout en het haardhout wordt verkocht in netzakken van 8 en 10kg.
Een fantastische beleving is het samen oplaten van wensballonnen. Mits de omgeving geschikt is, kan dit een heel sfeervol moment worden.

Tuindecoratie kopen online

Bovengenoemde artikelen en nog veel meer tuindecoratie kunt u met online voordeel kopen bij VanKaarstotServet. Deze webshop is overzichtelijk gesorteerd, heeft een uitstekende service en hanteert lage prijzen. Het is vooral de enorme keuze die het zeker de moeite waard maakt om een bezoekje te brengen aan de tuindecoratie webshop VanKaarstotServet. En waarschijnlijk ben jij dan ook in een paar minuten voorbereid op een gezellig en sfeervol buurtfeest!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.