Tuin Wijk Boz | Tuin verzekerd met inboedelverzekering?
636
post-template-default,single,single-post,postid-636,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Tuin verzekerd met inboedelverzekering?

Tuin verzekerd met inboedelverzekering?

De meeste mensen investeren veel geld in hun tuin en tuinspullen. Daarom is het goed om je af te vragen of deze verzekerd zijn. In dit artikel besteden we aandacht aan het verzekeren van tuinspullen en beantwoorden we de vraag of deze te verzekeren zijn met een inboedelverzekering. Lees snel verder en ontdek of jouw tuinspullen veilig verzekerd zijn.

 

De meeste mensen zullen er niet aan denken, maar wanneer de tuinspullen gesloten worden dachten ze ‘had ik maar..’. Daarom is het slim om van te voren goed na te denken wat er kan gebeuren en hoe je de risico’s kunt beperken. Zeker wanneer je dure tuinspullen hebt aangeschaft is het een slim idee deze te laten verzekeren om problemen in de toekomst te voorkomen. Meer weten over het verzekeren van je tuinspullen? Lees dan snel verder.

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):  https://www.pexels.com/photo/backyard-bench-daylight-environment-210531/

De risico’s

Er kan van alles gebeuren. Zo kunnen jouw tuin spullen gestolen worden of er worden vernielingen aangericht. Het komt regelmatig voor dat er s’nachts door jongelui vernielingen worden aangericht waarbij veel schade ontstaat. Of er ontbreken dingen uit de schuur. Wat het ook mag zijn: op het moment dat het gebeurd kan een verzekering goed uitkomen. Ook kan er schade aan je tuin ontstaan door heftig weer of regenval. Zo kunnen bijvoorbeeld planten beschadigen of de schutting kapot gaan na een storm.

Tuinspullen verzekeren

Met een goede inboedelverzekering hoef je je over planten, struiken en bloemen geen zorgen te maken. Deze worden verzekerd en dus kun je bij brand, heftig weer, diefstal of schade je geld terug verwachten. In de meeste gevallen krijg je de kosten van de planten zelf en de aanleg vergoed. Andere zaken zoals een schutting of een schuurtje is vaak verzekerd via een opstalverzekering. Wij raden je aan om de voorwaarden van je verzekering goed door te lezen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Er zijn meerdere verzekeringsmaatschappijen waar je uit kunt kiezen. Wijzelf hebben goede ervaringen met de inboedelverzekering van unigarant. Zij hebben hele goede verzekeringen voor mensen met een tuin.

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):  https://www.pexels.com/photo/bench-branches-bright-colors-595386/

Verzekering afsluiten

Wil je niet in de problemen komen, dan kan het slim zijn om een verzekering af te sluiten. In dit geval weet je zeker dat de kosten worden vergoed indien je schade aan je tuin hebt of wanneer er bepaalde tuinspullen gestolen zijn. Kijk goed naar een inboedel- en opstalverzekering. Wij raden je aan om beide verzekeringen af te sluiten, zodat je zeker weet dat je goed zit.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.