Tuin Wijk Boz | Mollen op een diervriendelijke manier verjagen
550
post-template-default,single,single-post,postid-550,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Mollen op een diervriendelijke manier verjagen

Mollen op een diervriendelijke manier verjagen

Het is duidelijk: je hebt last van een mollenplaag. Ondanks dat je hier absoluut niet blij mee bent, wil je de mollen ook niet doden. Begrijpelijk, mollen zijn levende wezens en er is geen reken om deze te doden. In dit artikel vertellen we jou meer over diervriendelijke mollenverjagers.

Waarom mollen verjagen?
Mollen zien er schattig uit op de foto, maar je hebt ze liever niet in je tuin. Ze kunnen gauw veel schade aanrichten en voordat je het weet moet je jouw tuin opnieuw aanleggen. De kans is groot dat mollen grondverzakkingen veroorzaken, doordat ze zich onder de grond verplaatsen. Daarom doe je er goed aan om mollen te voorkomen. Ben je al te laat? Dan wordt het tijd om diervriendelijke mollenverjagers aan te schaffen. Hieronder meer informatie.

Wat zijn diervriendelijke mollenverjagers?
Diervriendelijke mollenverjagers zijn producten waarmee je mollen weg kunt krijgen uit je tuin. Een voorbeeld van een diervriendelijke mollenverjager is een mollenbuis. De mol wordt gevangen genomen in de buis en je kunt hem ergens anders weer vrij laten. Wanneer je voor niet diervriendelijke meubelen kiest (bijvoorbeeld een mollenklem) zal de mol komen te overlijden. Deze methode werd vroeger (en nog steeds) veel gebruikt. Tegenwoordig neigen mensen meer naar diervriendelijke methoden, zodat de mollen gewoon in leven kunnen blijven.

Mollenverjagers zijn eenvoudig online te bestellen. Er zijn meerdere websites waar je een mollenverjager al vanaf € 10 euro kunt kopen. Wanneer je denkt dat je meerdere mollen in je tuin hebt, is het wellicht beter om meerdere verjagers te kopen zodat je zeker weet dat het probleem opgelost is.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.