Tuin Wijk Boz | Kies een tandarts die echt gespecialiseerd is
729
post-template-default,single,single-post,postid-729,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Kies een tandarts die echt gespecialiseerd is

Kies een tandarts die echt gespecialiseerd is

Veel mensen vinden het niet leuk om naar de tandarts te gaan, en dat kunnen we ook heel goed begrijpen. Het is iets wat nou eenmaal moet, en als je klaar bent, kan je weer een tijd vooruit met gezonde tanden. Vaak kan je aan de tanden van een persoon zien hoe gezond iemand is, het is van groot belang om regelmatig je tanden te laten controleren en eventueel onderhoud uit te laten voeren. Het is ook mogelijk om hierbij preventief aan de slag te gaan. Zo kan het zijn dat je nog geen last hebt van gaatjes of andere problemen maar ook voor de toekomst wil je dit natuurlijk voorkomen.

Tandheelkunde van der Kooij

Tandheelkunde praktijk van der Kooij is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in allerlei problemen op het gebied van je gebit. Voor normale preventieve behandelingen, mondhygiëne, tandheelkunde voor kinderen maar ook voor tandprotheses bijvoorbeeld. Dankzij de uitgebreide ervaring heb je altijd te maken met specialisten en daarom zijn een groot deel van onze klanten ook al een stuk minder bang voor de tandarts. Je weet namelijk zeker dat je in goede handen bent.

 

Ook gespecialiseerd in implantaten

Zoals we al even kort genoemd hebben, is deze tandarts ook gespecialiseerd in het aanbrengen van implantaten. Misschien weet je nog niet precies wat dit is, het zijn eigenlijk vervangers van je gewone tanden, kunstmatige tanden welteverstaan. Als een tand is afgebroken, of niet meer gezond is, kan deze verwijderd worden en vervangen worden door een implantaat.

Preventie en mondhygiëne is zeer belangrijk

De meeste mensen weten het wel maar toch is het nog lastig om dagelijks uit te voeren, de preventieve behandeling van je tanden. Dit is meer dan tanden poetsen, hierbij komt bijvoorbeeld ook het flossen kijken. Een specialist op het gebied van tandheelkunde gaat echter wat verder, ook het boetseren van je tanden valt onder het preventief behandelen, eventuele tandplak kan hierbij verwijderd worden waardoor je weer een tijd vooruit kan met je gebit.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.