Tuin Wijk Boz | infrarood sauna kopen tips
667
post-template-default,single,single-post,postid-667,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

infrarood sauna kopen tips

infrarood sauna kopen tips

Op zoek naar een nieuwe infrarood sauna voor thuis, maar weet u het nog niet helemaal zeker? In deze blog zal u meer te weten komen over de infrarood sauna en kunt u beter uw keuze maken.  

Net als bij een gewone sauna geeft de infrarood sauna warmte af. Echter, de ene warmte is niet hetzelfde als de andere warmte. Het gaat erom hoe de warmte wordt overgebracht. Dit kan namelijk direct, maar ook via een straling of een tussenschakel zoals water en lucht. Beide sauna’s doen het via het tussenmedium; lucht.

Door de warme lucht ga je zweten en worden afvalstoffen afgevoerd. Hierdoor blijf je gezond en vitaal. Daarnaast heeft het ook een ontspannend effect voor veel mensen. In een infrarood sauna wordt over het algemeen meer zweet geproduceerd dan een normale sauna, dit heeft dus extra gezondheidsvoordelen en heeft ook nog positief invloed op de vetverbranding. Tot slot is het erg goed voor spier- en gewrichtspijnen. Veel mensen hebben daar last van en een infrarood sauna sessie zal je daarbij helpen!

De infrarood sauna is kleiner en mobieler dan de normale finse sauna. Ze kunnen gewoon in de badkamer geplaatst worden. Het grote voordeel is dat u na de sessie direct onder de koude douche kunt spannen wat ook weer positieve gevolgen heeft voor uw gezondheid. Naast de gezondheidsvoordelen, heeft het ook voordelen voor uw portemonnee. Hij kan namelijk gewoon op een 230V stroomnetwerk aangesloten worden. Daardoor wordt er relatief weinig stroom gebruikt. Gemiddeld zo’n 25 euro cent. Daarnaast heeft het weinig opwarmtijd nodig vergeleken met de finse traditionele sauna. De infrarood sauna wordt namelijk opgewarmd met stralingen en niet met lucht zoals dat wel bij de normale sauna het geval is. De infrarood sauna is over het algemeen ook wat kleiner. Hierdoor hoeft er minder opgewarmd te worden.

Mocht u nog vragen hebben over de infrarood sauna dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.