Tuin Wijk Boz | Hulp op afstand gezocht?
720
post-template-default,single,single-post,postid-720,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Hulp op afstand gezocht?

Hulp op afstand gezocht?

Ben je op zoek naar hulp of wil je gewoon met iemand praten over problemen die je hebt? Breng dan eens een bezoekje aan de website van de psycholoog op afstand. De naam zegt het al eigenlijk, deze psycholoog kan je op afstand helpen om online te praten over je problemen en op zoek te gaan naar oplossingen. Het contact kan volledig online plaatsvinden waardoor je niet eens de deur uit hoeft en je ook redelijk anoniem kan blijven. Steeds meer mensen kiezen voor een online behandeling van een psychiater. We vertellen je daarom graag wat meer over het concept van de psycholoog op afstand.

Het voordeel van een psycholoog op afstand

De meeste mensen vinden het fijn dat ze geen psycholoog in de buurt hoeven te bezoeken. Soms ken je deze mensen en dan is het vaak is de dichtbij. Deze psycholoog werkt letterlijk op afstand, maar het is vaak ook fijn dat er figuurlijk wat afstand tussen jou en de psycholoog zit. Iemand die je helemaal niet kent kan je vaak beter advies geven. Dit is met name ideaal voor mensen die werken en wonen in het buitenland, zogenaamde expats. Deze mensen hebben vaak niet veel contacten in de omgeving om problemen mee te bespreken, het liefste wil je dit natuurlijk ook in je eigen taal doen zodat je het goed onder woorden kan brengen. Een psycholoog op afstand biedt daarvoor de oplossing.

Ook voor relatietherapie

Veel mensen die zich aanmelden bij de psycholoog op afstand hebben problemen in hun huwelijk of relatie. Dit is natuurlijk erg vervelend en daar wil je zo snel mogelijk wat aan doen. De problemen die hierbij kunnen plaatsvinden, lopen echter erg uiteen en kunnen we niet zo beschrijven. Sommige zijn ook op seksueel gebied, ook daarbij kunnen onze psychologen therapeutische ondersteuning bieden. Meld je aan voor relatietherapie, bij voorkeur samen met je partner, en werk er samen aan om je relatie weer een beter te maken..

 

Eenvoudig contact via online kanalen

Als je hulp en ondersteuning wil van de psycholoog op afstand dan kan dit op verschillende manieren. Het contact kan verlopen via e-mail, telefonisch maar ook via Skype bijvoorbeeld, met of zonder webcam. Het is handig dat je op afstand contact kan hebben met je psycholoog, in veel gevallen dan je hierbij ook redelijk anoniem blijven, iets wat veel mensen graag willen. Dit is vaak ook een van de redenen waarom mensen niet naar een psycholoog in de buurt willen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.