Tuin Wijk Boz | Een veranda voor de winter en zomer
665
post-template-default,single,single-post,postid-665,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Een veranda voor de winter en zomer

Een veranda voor de winter en zomer

In Nederland kunnen we helaas niet zeggen dat we heel stabiel weer hebben. April doet wat hij wil en de zomer is ook geen garantie voor elke dag mooi weer. Wanneer je een veranda hebt is het dan ook lastig om deze telkens aan te passen aan het weer. Toch kan het wel! Namelijk een veranda voor zowel de winter als de zomer. Hiervoor zijn er drie aspecten die u moet toevoegen aan de veranda zodat u er het hele jaar door plezier van heeft.

Een windbreekdoek

Er kan het hele jaar door best veel wind staan, ookal is het zomer. Op een winderige dag is het vaak niet fijn om buiten te zitten. De veranda is er, maar toch is het niet aantrekkelijk om buiten te gaan zitten vanwege de harde wind. Een windbreekdoek biedt dan een uitkomst. De wind wordt tegengehouden en hierdoor wordt het een stuk fijner om buiten onder de veranda te gaan zitten.

Heaters

Heaters lijken in de zomer overbodig, maar in Nederland is dat niet altijd het geval. Zeker in de avonden kan het best koud zijn. Het is dan wel lekker om dan nog buiten te kunnen zitten. Hierdoor kunnen de heaters het hele jaar door blijven staan en is het een goede investering voor uw veranda. In de winter kunt u deze natuurlijk ook overdag gebruiken om toch met koud weer lekker van de buitenlucht te kunnen genieten.

De aankleding

Het moet natuurlijk wel aantrekkelijk zijn om in de veranda te gaan zitten. Een leuke aankleding is daarom belangrijk. Het is slim om de sfeer van binnen, naar buiten mee te nemen. Hierdoor zal u snellen in de veranda gaan zitten. Gebruik dus impressies van de woonkamer ook in de veranda om het één geheel te maken. Dit geeft de veranda een warmer gevoel zowel in de zomer als de winter!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.